Kenniskring: meten en luisteren om meer impact te hebben

Terug naar overzicht

Organisatie

Moodfactory en Securex

Datum & uur

Vrijdag 4 oktober
Van 9:30u tot 14:00u

Locatie

Gent

Deze kenniskring is volledig gewijd aan het meten van interne communicatie. Katja Werbrouck van Moodfactory stelt de resultaten voor van de nieuwste Moodmeter, die dit jaar wordt gepresenteerd in de vorm van verschillende persona’s. Dit helpt ons de verwachtingen van verschillende profielen te begrijpen op het gebied van kanalen en communicatieve voorkeuren, en toont de hefbomen voor interne communicatie. Dit model kunnen jullie ook hergebruiken in jullie eigen organisaties.

Julie De Neef, Corporate Communications Director bij Securex, deelt graag welke luisterstrategieën Securex toepast en hoe de impact van communicatie wordt gemeten om de interne communicatiestrategie van het bedrijf continu aan te passen. Ze zal concreet tonen hoe ze dit hebben aangepakt, welke lessen ze hebben geleerd en hoe ze hun strategie hebben aangepast. Daarnaast presenteert Julie de resultaten van een tweede meting om te laten zien of de aanpassingen de gewenste verbeteringen hebben opgeleverd.

Programma

Onthaal
Resultaten Moodmeter
Koffiebreak
Case Securex
Broodjeslunch
Gesprekstafel
Einde

Prijs

Dit event is gratis voor vonkleden.

Niet-leden betalen 35 euro.

Wegbeschrijving

We zijn te gast bij Securex, Verenigde-Natieslaan 1, 9000 Gent.

Vanuit station Gent Sint-Pieters neem je tram T3 (Gentbrugge Moscou), tot halte ‘Gent Bernard Spaelaan’. Van daar is het nog 8 minuten tot de kantoren van Securex.

Inschrijven