Kenniskring: Van medewerkersengagement naar werkgeluk

Terug naar overzicht

Organisatie

Tine Wouters (Cevora)

Datum & uur

Woensdag 11 december
Van 13:00u tot 15:30u

Locatie

Brussel

De afgelopen jaren deed Cevora onderzoek naar medewerkersgeluk via enquêtes zoals ‘Great Place to Work’ en de verplichte vijfjaarlijkse welzijnsenquête. Uit deze welzijnsenquête is een interne werkgroep ontstaan die verbetervoorstellen heeft gedaan.

Op basis van die voorstellen is in april 2022 het #BeFit-jaarprogramma geïntroduceerd met drie centrale thema’s: mentaal en fysiek welzijn, voeding, en (Re)connectie. Ondertussen loopt de tweede editie van het programma, dat jaarlijks wordt aangepast op basis van evaluaties en feedback van de medewerkers.

Tijdens deze kenniskring zal Tine Wouters ons laten zien wat we kunnen leren uit een welzijnsbevraging en hoe dit bij Cevora is aangepakt. Een tipje van de sluier? Betrek je medewerkers erbij.

Daarnaast kom je te weten hoe Cevora erin geslaagd is om hun medewerkers actief te betrekken bij vitaliteitsprogramma’s via een interne communicatiestrategie.

We zijn ook nieuwsgierig naar jouw ervaringen met dit soort programma’s. Daarom hebben we voldoende tijd ingepland om best practices te delen en met elkaar in dialoog te gaan.

Programma

Ontvangst met broodje
Start van de kenniskring
Einde van de kenniskring

Prijs

Deze kenniskring is voorbehouden voor vonkleden. Toch geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar erwin@vonknetwerk.be.

Wegbeschrijving

We zijn te gast bij Cevora vzw , Silver Building A/5 , Reyerslaan 70, 1030 Schaarbeek

Hoe je Cevora het gemakkelijkst bereikt, vind je achter deze link.

 

 

Inschrijven