Spreken voor publiek: hoe coach je jouw collega’s of leidinggevenden?

Terug naar overzicht

Organisatie

Guy De Cock (Euroclear)

Datum & uur

Vrijdag 18 september
Van 9:30u tot 16:30u
Onthaal vanaf 9:00u

Locatie

Antwerpen

Hoe breng je een speech, presentatie of pitch die blijft plakken, waar mensen zo enthousiast over waren, dat ze je er jaren later nog over aanspreken? En hoe coach je jouw collega’s of leiders daarin?

Wat leer je in deze opleiding?

In deze cursus, krijg je heel wat tips & tricks gebaseerd op anekdotes en verankerd met quotes of andere geheugensteuntjes, zodat ze lang blijven hangen zodat je ze zeker gaat blijven toepassen.

Je krijgt de kans om iets kort te presenteren en constructieve feedback te krijgen in een ontspannen sfeer en veilige omgeving: over hoe jij nog beter kunt worden: wat je meer, minder zou kunnen doen, wat je best toevoegt of laat vallen.

En, je krijgt inzicht in hoe ‘Toastmaster International’ werkt, een wereldwijde organisatie van speechclubs. Al doende en door veel feedback van anderen, over een langere periode: zo leren we het meest. Het ‘Toastmaster’-concept is dus social learning op zijn allerbest is. Misschien iets voor jou of voor jouw organisatie?

Trainer

Guy De Cock

Guy heeft 17 jaar ervaring in training en onboarding bij Euroclear Bank. Hij coacht collega’s en leidinggevenden op het gebied van presenteren, faciliteren, speech schrijven en geven in en buiten de corporate ‘ToastMaster’ Club van Euroclear.

Guy is lid van Toastmaster en won een zilveren medaille in hun internationale speechwedstrijd.

“Na 17 jaar, als een gepassioneerde all-round trainer zeg ik nog steeds: geef me een zaal, een onderwerp en een publiek & ik ben gelukkig!”

Prijs

Deze opleiding kost (excl. btw):

  • 395 euro voor leden van vonk
  • 495 euro voor niet-leden

 

Wil je deelnemen aan deze activiteit en ineens ook lid worden van vonk, dan kun je deelnemen tegen ledenprijs. Vink deze keuze aan in het inschrijvingsformulier. Meer weten over het vonk-lidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen?

Wegbeschrijving

De opleiding vindt plaats in de kantoren van The Oval Office, Mechelsesteenweg 64 bus 702, 2018 Antwerpen.

Inschrijven

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de opleiding. Daarna is het bedrag verschuldigd.
Meer info in onze algemene voorwaarden onderaan deze pagina.