Vonk-congres: De trends die 2024 vormgeven

Op 18 oktober neemt vonk de maatschappelijke trends onder de loep die van invloed zijn op ons werk als interne communicatieprofessionals. Maak je klaar voor een dag vol inspirerende wake-up calls en waardevol netwerken.

Terug naar overzicht

Drie vragen

De opeenvolgende crises en de voortdurende digitalisering zetten organisaties onder druk wat betreft de uitvoering van hun strategie en efficiëntie. Daarnaast zorgt de vergrijzing van onze maatschappij ervoor dat de ‘war for talent’ naar verwachting tot minstens 2040 zal voortduren. Welke strategische rol kan en moet interne communicatie spelen in deze omstandigheden? Tijdens het congres gaan we in op deze drie vragen: Artificial Intelligence en andere technologieën ontwikkelen zich razendsnel, maar hoe helpen ze ons in onze job? Retentie wordt minstens even belangrijker dan rekruteren in de ‘war for talent’, waar moet interne communicatie dan op inzetten? Hoe goed werkt interne communicatie als hefboom voor strategie-uitvoering en het verhogen van de efficiëntie in een organisatie?

Tijd om te netwerken

Het vonk-congres is altijd dé gelegenheid geweest om collega’s te ontmoeten en ervaringen te delen. Dit jaar gaan we nog een stap verder en helpen we je actief om nieuwe collega’s te leren kennen.

Met het Conversation Starters-platform kun je in contact komen met collega’s die jou echt kunnen helpen. Na inschrijving registreer je jezelf op het platform en geef je aan welke vragen je hebt en welke vragen jij kunt beantwoorden. Conversation Starters geeft je vervolgens aanbevelingen van collega’s die je ter plekke kunt ontmoeten.

Ontdek het volledige programma.

Gerelateerde nieuwsberichten

Acht aanbevelingen uit het FEIEA-onderzoek naar het Europese landschap van interne communicatie

Het nieuwste onderzoek van FEIEA schetst een helder beeld van de huidige staat van de interne communicatie binnen organisaties in heel Europa. Het is...
Lees meer

Take 10: “We moeten de balans vinden tussen de digitale en humane connectie”

In deze episode van Take 10 praten we met Kathleen De Smedt, corporate communicatieverantwoordelijke bij Milcobel en voorzitter van...
Lees meer