Over vonk

Vonk is het grootste netwerk voor interne communicatie in België. We verbinden professionals met een passie voor interne communicatie en helpen hen zowel praktisch als strategisch een impact te hebben in en voor een organisatie.

Lid zijn van vonk, wat houdt dat in?

Kennis zit in het netwerk, daar zijn we bij vonk van overtuigd. Elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen, opleidingen volgen van experts in hun vakdomein en tweewekelijks op de hoogte gehouden worden van wat er leeft in ons vakgebied, het is maar een greep uit wat je mag verwachten van het lidmaatschap.

Meer informatie

Wat is onze ambitie?

Vonk netwerk verbindt iedereen die te maken heeft met interne communicatie en helpt hen zowel praktisch als strategisch om impact te hebben op de betrokkenheid van medewerkers en om de onderlinge verbinding te stimuleren. Wat kenmerkt ons? We willen een warme, open, authentieke en deskundige vereniging zijn.

Daarom werken we aan deze drie pijlers:

Connecteren

We bieden communicatiespecialisten een platform aan om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.

Groeien

We organiseren online, live en hybride opleidingen en trainingen en geven iedereen die te maken krijgt met interne communicatie de nodige handvaten om impact te hebben op de betrokkenheid van medewerkers en om de onderlinge verbinding te stimuleren.

Exploreren

We houden de vinger aan de pols van nieuwe trends en tools en onderzoeken de concrete en actuele vraagstukken op vlak van (interne) communicatie.

Hoe gaan we dat doen?

Connecteren

We organiseren doorheen het jaar live (en online) events waar communicatieprofessionals elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. We zorgen dat elk event netwerking en kennisdeling stimuleert.

Groeien

We organiseren opleidingen en trainingen door experten in hun vakdomein en ervaren communicatieprofessionals.

Exploreren

We houden de vinger aan de pols van nieuwe trends en tools door middel van eigen en gecureerde content. Daarnaast onderzoeken we – samen met andere stakeholders in het werkveld – concrete en actuele vraagstukken rond (interne) communicatie.

Partners van vonk

Dankzij de steun van onze partners kunnen we inzetten op waardevolle content en evenementen voor onze community.

Ik wil ook partner worden

Vonk is lid van FEIEA, de Europese vakvereniging voor interne communicatie. Zo houden we de vinger aan de pols van Europese trends in ons vak.

Lees meer