Inschrijvingen voor de FEIEA Grand Prix 2023 geopend

De Europese koepelorganisatie FEIEA bekroont al meer dan 65 jaar het neusje van de zalm in interne communicatie in Europa. Dit vieren ze met de opening van de inschrijvingen voor de FEIEA Grand Prix 2023.

Terug naar overzicht

Dit is dé gelegenheid om jouw werk in de schijnwerpers te zetten. Of het nu gaat om interne communicatiestrategieën, campagnes, meeslepende evenementen of kanalen, je krijgt de kans om je werk te laten erkennen als een van de beste in Europa.

“De Grand Prix van FEIEA brengt het beste van de interne communicatie in Europa samen,” zegt Suzanne Peck, voorzitter van FEIEA. “Door deel te nemen, zet je je harde werk af tegen de topprestaties in de branche. Winnaar worden of op de shortlist belanden is een fantastische kans voor organisaties en individuen om hun waarde aan te tonen en zich te profileren als experts in onze groeiende sector.”

Het winnen van een FEIEA GP award is ook een begeerde externe erkenning. Je project wordt namelijk beoordeeld door onafhankelijke IC-experts uit heel Europa. “Als non-profitorganisatie biedt FEIEA de Europese gemeenschap voor interne communicatie een podium om te laten zien hoe hun interne communicatie een verschil maakt. Dit via een eerlijke, open en toegankelijke wedstrijd,” voegt Suzanne toe.

De deadline voor deelname is 13 oktober 2023. De shortlist met winnende inzendingen wordt in oktober bekendgemaakt, en de prijzen per categorie worden in november uitgereikt tijdens een speciale ceremonie.

Je kunt alle details en het deelnamepakket vinden op www.feiea.org.

Gerelateerde nieuwsberichten

Vacature: Head of Corporate Communication

SERIS Security is op zoek naar een visionaire Head of Corporate Communication om de communicatiestrategieën, waaronder interne en externe...
Lees meer

Vacature: Corporate Communications Specialist

Om haar missie en continue groei te ondersteunen, zoekt SERIS Security een zeer bekwame Corporate Communications Expert om haar dynamisch team te...
Lees meer