Hoe bewijs je de effectiviteit van jouw interne communicatieinitiatieven?

Terug naar overzicht

Organisatie

Martine Van Driessche

Datum & uur

11 oktober
Van 9u30 tot 16u30
Onthaal vanaf 9u

Locatie

Antwerpen

Met interne communicatie informeer, betrek en inspireer je je collega’s. Je publiceert heldere berichten, bouwt vertrouwen op en levert consistent belangrijke boodschappen en informatie. Je adviseert over en faciliteert  efficiënte communicatie. Maar hoe bewijs je de effectiviteit van je werk?

Wat leer je in deze opleiding?

In deze opleiding duiken we in de kern van effectieve interne communicatie. We verkennen samen hoe je de impact van interne communicatie kunt beoordelen en bijsturen.  Aan de hand van praktische voorbeelden van de trainer en van elkaar, leren we inzicht krijgen in ‘meten van IC’.

Een doe-dag dus breng zeker jouw voorbeelden en vragen rondom meten mee die dag.

 

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is voor iedereen die wil aantonen dat zijn of haar interne communicatieinspanningen effectief en impactvol zijn.

 

Deze opleiding werkt op vaardigheden voor activiteiten in het tweede kwadrant van het communicatiekwadrantenmodel. Meer weten over dit model?

Trainer

Martine Van Driessche

Martine Van Driessche is senior communicatieadviseur, trainer en coach met focus op interne communicatie. ​De afgelopen 25 jaar combineerde ze interne en externe communicatie bij diverse internationale bedrijven, zoals CHEP en Cytec. Zij stond aan het roer bij projecten zoals de opbouw van een totaal nieuwe identiteit, interne- communicatiereorganisaties, bedrijfsherstructureringen en complexe internationale veranderprojecten. Martine is ook gastdocente aan verschillende hogescholen en universiteiten.

Prijs

Deze opleiding kost (excl. btw):

  • 395 euro voor leden van vonk
  • 495 euro voor niet-leden

 

Wil je deelnemen aan deze activiteit en ineens ook lid worden van vonk, dan kun je deelnemen tegen ledenprijs. Vink deze keuze aan in het inschrijvingsformulier. Meer weten over het vonk-lidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen?

Wegbeschrijving

De opleiding vindt plaats in de kantoren van The Oval Office, Mechelsesteenweg 64 bus 702, 2018 Antwerpen.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met 28 oktober 2024