Vijf dimensies tot succesvolle strategie-uitvoering

Terug naar overzicht

Organisatie

Thomas Brion

Datum & uur

Onthaal vanaf 9u
Masterclass van 9u30 tot 12u30

Locatie

Brussel

In deze exclusieve Masterclass onderzoeken we hoe interne communicatie een doorslaggevende rol speelt bij het ondersteunen van strategie-uitvoering. Ontdek hoe interne communicatie een essentiële sleutel is voor een geslaagde implementatie van strategieën en het engagement binnen de organisatie verhoogt.

Wat leer je tijdens deze opleiding?

In deze Masterclass gaat Thomas Brion dieper in op de cruciale sleutels tot succesvolle strategie-uitvoering. We onderzoeken grondig vijf essentiële dimensies: integratie, leiderschap, manieren van werken, verandervermogen en menselijk kapitaal; om te begrijpen hoe toporganisaties in deze aspecten uitblinken.

Niet alleen onthullen we hoe organisaties in de Benelux op deze vlakken presteren, maar we leggen ook de focus op de praktijken die écht het verschil maken. Wat doen deze vooruitstrevende organisaties anders? Hoe slagen zij erin hun hele organisatie te betrekken bij het realiseren van hun strategieën?

Mis deze unieke kans niet om te leren van de beste praktijken en inzichten die organisaties transformeren en hen in staat stellen hun strategieën tot leven te brengen. Sluit je aan bij onze masterclass en zet samen met ons de volgende stap naar het verwezenlijken van jouw strategische doelen!

Trainer

Thomas Brion

Thomas Brion is een ervaren senior consultant, sales manager, trainer en keynote spreker bij Threon. Met meer dan 10 jaar ervaring in project- en verandermanagement, heeft hij een breed scala aan expertise opgebouwd in verschillende sectoren, waaronder logistiek, fusies en overnames, infrastructuur, farmaceutica en voedsel- en diervoederindustrie. Thomas heeft zich toegelegd op strategie-uitvoering en heeft onlangs een diepgaand onderzoek uitgevoerd naar de succesfactoren bij organisaties in de Benelux. Door zijn uitgebreide ervaring en onderzoek is Thomas goed geïnformeerd over de best practices en innovatieve benaderingen in strategie-implementatie.

Prijs

Deze opleiding kost (excl. btw):

  • 395 euro voor leden van vonk
  • 495 euro voor niet-leden

Wil je deelnemen aan deze activiteit en ineens ook lid worden van vonk, dan kun je deelnemen tegen ledenprijs. Vink deze keuze aan in het inschrijvingsformulier. Meer weten over het vonk-lidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen?

Wegbeschrijving

De opleiding vindt plaats bij het BIP meeting centre.

Brussels Info Place (BIP), Koningsstraat 2/4, 1000 Brussel, België

Het BIP meeting centre ligt op wandelafstand van het station Brussel Centraal.

Alle informatie over de bereikbaarheid vind je op de website.

Inschrijven

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de opleiding. Daarna is het bedrag verschuldigd.
Meer info in onze algemene voorwaarden onderaan deze pagina.