Webinar: De communicatiekwadranten, een praktische gids voor de interne communicator

Terug naar overzicht

Organisatie

Martine Van Driessche

Datum & uur

6 september
Van 12:00-13:30

Locatie

Webinar

Het vierkwadrantenmodel van vonk brengt de dagelijkse taken van internecommunicatieprofessionals in kaart en benadrukt hun strategische rol binnen de organisatie. Met dit model identificeer je die vaardigheden die je helpen om de toenemende verwachtingen rond interne communicatie, individueel of als team, te beantwoorden.

Wat leer je tijdens dit webinar?

In dit webinar neemt Martine Van Driessche je mee doorheen het model en toont ze hoe je het kan gebruiken om je acties en ontwikkelingsplannen kritisch te bekijken.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is er voor iedereen die de interne communicatie in zijn of haar organisatie op een hoog plan wil tillen.

 

Dit webinar werkt op vaardigheden voor activiteiten in het vierde kwadrant van het communicatiekwadrantenmodel. Meer weten over dit model?

Trainer

Martine Van Driessche

Martine Van Driessche is senior communicatieadviseur, trainer en coach met focus op interne communicatie. ​De afgelopen 25 jaar combineerde ze interne en externe communicatie bij diverse internationale bedrijven, zoals CHEP en Cytec. Zij stond aan het roer bij projecten zoals de opbouw van een totaal nieuwe identiteit, interne- communicatiereorganisaties, bedrijfsherstructureringen en complexe internationale veranderprojecten. Martine is ook gastdocente aan verschillende hogescholen en universiteiten.

Prijs

Deelnemen aan dit webinar kost (excl. btw):

 

  • 65 euro voor leden van vonk
  • 75 euro voor niet-leden

 

Kan je er last-minute toch niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt achteraf de link naar de opname.

 

Wil je deelnemen aan deze activiteit en ineens ook lid worden van vonk, dan kun je deelnemen tegen ledenprijs. Vink deze keuze aan in het inschrijvingsformulier. Meer weten over het vonk-lidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen?

Inschrijven