Webinar: hoe kies je het juiste kanaal in functie van jouw boodschap?

Terug naar overzicht

Organisatie

Martine Van Driessche

Datum & uur

20 december 2024
Van 12:00 tot 13:30

Locatie

Webinar

‘Stuur je even een mailtje, wil je?’ of ‘Hangen we overal posters en dan weten ze het wel.’ Herkenbaar? Het juiste kanaal kiezen in functie van jouw boodschap en doel lijkt makkelijk maar is het niet altijd.

Wat leer je tijdens dit webinar?

Aan de hand van enkele ezelsbruggetjes en logische redenering neemt Martine jouw mee in haar kanalenstrategie. Deze ezelsbruggetjes zijn zo simpel en efficiënt dat we deze makkelijk verder kunnen promoten. Na dit webinar kan je dan zelf aan de slag met de kanalen binnen jouw bedrijf om zo jullie eigen top 5 te creëren.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is er voor iedereen die worstelt met het samenstellen van een impactvolle mix van communicatiekanalen.

 

Dit webinar werkt op vaardigheden voor activiteiten in het tweede kwadrant van het communicatiekwadrantenmodel. Meer weten over dit model?

Trainer

Martine Van Driessche

Martine Van Driessche is senior communicatieadviseur, trainer en coach met focus op interne communicatie. ​De afgelopen 25 jaar combineerde ze interne en externe communicatie bij diverse internationale bedrijven, zoals CHEP en Cytec. Zij stond aan het roer bij projecten zoals de opbouw van een totaal nieuwe identiteit, interne- communicatiereorganisaties, bedrijfsherstructureringen en complexe internationale veranderprojecten. Martine is ook gastdocente aan verschillende hogescholen en universiteiten.

Prijs

Deelnemen aan dit webinar kost (excl. btw):

 

  • 65 euro voor leden van vonk
  • 75 euro voor niet-leden

 

Kan je er last-minute toch niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt achteraf de link naar de opname.

 

Wil je deelnemen aan deze activiteit en ineens ook lid worden van vonk, dan kun je deelnemen tegen ledenprijs. Vink deze keuze aan in het inschrijvingsformulier. Meer weten over het vonk-lidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen?

 

Inschrijven