Webinar: Ontdek de kracht van overtuiging aan de hand van de principes van Robert Cialdini

Terug naar overzicht

Organisatie

Martine Van Driessche

Datum & uur

22 november 2024
Van 12:00 tot 13:30

Locatie

Webinar

Verken de psychologie achter overtuiging en ontdek praktische strategieën om je doelen te bereiken in verschillende contexten. Schrijf je nu in en ontwikkel de vaardigheden om anderen te beïnvloeden op een ethische en effectieve manier!

Wat leer je tijdens dit webinar?

Ontdek de kracht van overtuiging: samen verkennen we de beïnvloedingsprincipes van Robert Cialdini. Tijdens dit webinar leer je hoe je deze bewezen technieken kunt toepassen om effectiever te communiceren, overtuigender te zijn en betere resultaten te behalen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is er voor iedereen die effectiever wil communiceren, meer overtuigend wil zijn en betere resultaten wil behalen.

 

Dit webinar werkt op vaardigheden voor activiteiten in het vierde kwadrant van het communicatiekwadrantenmodel. Meer weten over dit model?

Trainer

Martine Van Driessche

Martine Van Driessche is senior communicatieadviseur, trainer en coach met focus op interne communicatie. ​De afgelopen 25 jaar combineerde ze interne en externe communicatie bij diverse internationale bedrijven, zoals CHEP en Cytec. Zij stond aan het roer bij projecten zoals de opbouw van een totaal nieuwe identiteit, interne- communicatiereorganisaties, bedrijfsherstructureringen en complexe internationale veranderprojecten. Martine is ook gastdocente aan verschillende hogescholen en universiteiten.

Prijs

Deelnemen aan dit webinar kost (excl. btw):

 

  • 65 euro voor leden van vonk
  • 75 euro voor niet-leden

 

Kan je er last-minute toch niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt achteraf de link naar de opname.

 

Wil je deelnemen aan deze activiteit en ineens ook lid worden van vonk, dan kun je deelnemen tegen ledenprijs. Vink deze keuze aan in het inschrijvingsformulier. Meer weten over het vonk-lidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen?

Inschrijven