Vacature: Corporate Communications Specialist

Om haar missie en continue groei te ondersteunen, zoekt SERIS Security een zeer bekwame Corporate Communications Expert om haar dynamisch team te versterken.

Terug naar overzicht

SERIS Security, met meer dan 100 jaar ervaring op de teller, biedt verschillende expertises aan waaronder Security, Monitoring, Technology, Logistics, Services en Academy. Als ‘Total Security Concept Provider’ leveren ze globale security-oplossingen aan bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren. Zo kunnen klanten zich helemaal richten op hun eigen kernactiviteiten.

Hun streven naar uitmuntendheid strekt zich ook uit naar de interne operaties, waar effectieve communicatie een centrale rol speelt. Om deze missie en continue groei te ondersteunen, zoeken ze een zeer bekwame Corporate Communications Expert om het team te versterken.

Bekijk hier de functieomschrijving.

Gerelateerde nieuwsberichten

Vacature: Head of Corporate Communication

SERIS Security is op zoek naar een visionaire Head of Corporate Communication om de communicatiestrategieën, waaronder interne en externe...
Lees meer

Vacature: PR/PA Manager die de stem van Recupel wilt zijn

Er samen voor gaan om de wereld een beetje mooier te maken, dat is waar Recupel in gelooft. Om die boodschap bij alle stakeholders over te brengen...
Lees meer