Vacature: Head of Corporate Communication

SERIS Security is op zoek naar een visionaire Head of Corporate Communication om de communicatiestrategieën, waaronder interne en externe communicatie en employer branding te ontwikkelen.

Terug naar overzicht

SERIS Security, met meer dan een eeuw ervaring, wordt erkend als een dynamische en innovatieve leverancier van integrale beveiligingsconcepten. Zij leveren uitgebreide beveiligingsoplossingen aan bedrijven, overheidsinstanties en particulieren, zodat deze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten terwijl SERIS Security zorgt voor hun gemoedsrust.

De missie van SERIS Security is om onwrikbare ondersteuning te bieden, en omdat ze streven naar voortdurende groei en ontwikkeling, begrijpen ze de cruciale rol die effectieve communicatie speelt binnen de organisatie. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar een visionaire Head of Corporate Communication.

In deze functie ben je een strategisch adviseur voor het senior leadership team, ontwikkel je communicatiestrategieën die aansluiten bij onze bedrijfsdoelen en zorg je ervoor dat onze teamleden betrokken zijn bij en afgestemd zijn op onze visie.

Geïnteresseerd in deze functie? Bekijk dan hier de (Engelstalige) functieomschrijving.

Gerelateerde nieuwsberichten

Vacature: Corporate Communications Specialist

Om haar missie en continue groei te ondersteunen, zoekt SERIS Security een zeer bekwame Corporate Communications Expert om haar dynamisch team te...
Lees meer

Vacature: PR/PA Manager die de stem van Recupel wilt zijn

Er samen voor gaan om de wereld een beetje mooier te maken, dat is waar Recupel in gelooft. Om die boodschap bij alle stakeholders over te brengen...
Lees meer