Intern communiceren over duurzaamheid: waarom – en hoe?

Terug naar overzicht

Organisatie

com&co

Datum & uur

13 mei
Van 9:30 tot 16:30

Locatie

Gent

Van multinational tot kmo: alle organisaties staan onder druk om duurzamer te ondernemen én er ook transparant over te communiceren. Veel bedrijven raken echter niet verder dan een strak, datagedreven rapport. Een goed begin, maar om stakeholders te overtuigen, is een authentiek en breed gedragen verhaal nodig.

Dat geldt niet alleen extern – maar zeker ook intern. Medewerkers zijn meer dan ooit op zoek naar purpose, waardoor heldere duurzaamheidsambities cruciaal zijn geworden in het aantrekken én behouden van talent. Maar er is meer: in een goed gecommuniceerd duurzaamheidsverhaal kunnen medewerkers ook een actieve rol opnemen, waardoor ze betrokkener en gemotiveerder aan de slag gaan. En gemeenschappelijke doelen zorgen voor teamgeest en verbondenheid. Bovendien is intern communiceren de ultieme lakmoesproef voor het management: wie medewerkers tot ambassadeurs wil maken en de externe reputatie wil versterken, moet allereerst intern voorbij de praat voor de bühne gaan.

Wat leer je in deze opleiding?

In deze opleiding van een dag gidsen Max Flamme en Jonas Vandroemme van com&co deelnemers door het waarom en hoe van intern communiceren over duurzaamheid – rijkelijk gestoffeerd met inzetbare tips, praktijkvoorbeelden en concrete oefeningen.

Trainer

Max Flamme

Max Flamme is de sustainability lead en senior contentmanager bij com&co

Jonas Vandroemme

Jonas Vandroemme is contentstrateeg bij com&co.

Prijs

Deze opleiding kost (excl. btw):

  • 395 euro voor leden van vonk
  • 495 euro voor niet-leden

Wil je deelnemen aan deze activiteit en ineens ook lid worden van vonk, dan kun je deelnemen tegen ledenprijs. Vink deze keuze aan in het inschrijvingsformulier. Meer weten over het vonk-lidmaatschap en wat dat voor jou kan betekenen? Klik hier.

Inschrijven

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de opleiding. Daarna is het bedrag verschuldigd.
Meer info in onze algemene voorwaarden onderaan deze pagina.