Kenniskring impactvolle communicatie bij gedragsverandering

Terug naar overzicht

Organisatie

Evelien Aerts (Umicore)

Datum & uur

21 juni
Van 13u tot 15u30

Locatie

Olen

Medewerkers die hun wellbeing verhogen, duurzaam naar het werk komen, energie-efficiënt werken en ook nog eens wendbaar zijn: welke organisatie wil dat niet? Je kreeg wellicht ooit de vraag om daarrond te communiceren, maar misschien zegt je gevoel dat je met een flyer, artikel, of video je doel niet bereikt. Hoe dan wel? 

Evelien Aerts, communicatiemedewerker bij Umicore, kwam na veel lezen en puzzelen tot een communicatiemodel dat voor haar en haar organisatie werkt. Tijdens onze kenniskring legt ze dat model graag aan jou voor: om je te inspireren, maar ook om feedback te vragen en samen in gesprek te gaan rond impactvolle communicatie bij gedragsverandering. 

Programma

Ontvangst met broodje
Start van de Kenniskring

Evelien Aerts presenteert haar communicatiemodel. Nadien gaan we samen in gesprek rond  impactvolle communicatie bij gedragsverandering.

Einde van de Kenniskring

Prijs

Deze Kenniskring is uitsluitend voor vonkleden. Toch geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar erwin@vonknetwerk.be

Wegbeschrijving

We komen samen op de site van Umicore in de Watertorenstraat 33, 2250 Olen. Afspraak aan ingang B. Parkeren kan aan de overkant van de straat op parking B.

Bezoekers mogen enkel op de site onder begeleiding. Iedereen krijgt aan de ingang een fluo-hesje. Laatkomers of vroegvertrekkers zullen apart begeleid worden door Evelien of één van haar collega’s.

Inschrijven